ANKARA / KIZILCAHAMAM - Çeltikçi Ortaokulu

Çeltikçi Ortaokulu

Çeltikçi Mahallesi Sağlık Esertepe Caddesi No35 Kızılcahamam/ANKARA
Vizyon
Pırıl pırıl öğrenci, Pırıl pırıl sınıf, Pırıl pırıl okul, Pırıl pırıl çevre, Pırıl pırıl ülke, Pırıl pırıl dünya, merdiveninde öğrencilerimizin basamakları sonuna kadar tırmanmalarını sağlamak.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, saygılı vatanını ve milletini seven, Atatürk İlkelerine ve cumhuriyete bağlı, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara bilgi çağı olarak adlandırılan çağımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında öğrencilerimizin eğitim kurumlarına yerleşme oranı %80´dir. Yerleşmeyen öğrencilerimiz kişisel tercihlerinden dolayı Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıracaklardır.
Ulaşım
Ankara´dan Güdül Otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir. Kızılcahamam´dan özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.
Çeltikçi Mahallesi merkezine uzaklığı 200 metredir.
İl Merkezine 60km, İlçe Merkezine 29km.